Monday, April 16, 2012

malang betul :)

da kali kedua jd macam ny. haha. its ok, its alright babe. losing u doesnt mean that im losing everything !

cdey ! :'(

dah lar. saia rasa saya da kejam sgt da ngn diri sendiri. pksa hati n fikiran xnak fkir bkan2 pasal kamu.
tp semua 2 x berhasil. so, saya lh bodoh dcnie. xde sape pksa saia jatuh hati kat awak. xde sape pksa saia syg awak.saia suka sikap awak. wlaupun saia rasa mcm dtipu. but its ok. saia faham.saia pun keliru. so, buat masa skrang. maaf lh. tp tlg jgn cari saia lagi. yeww. xpew, its ok my dear. saia faham.saia tahu awak slalu baca blog ni. saia mls nk msg pape kat awk. xpew. just go on. jgn msg saia. jgn cari saia lagi. just go. semua tu lbh brmkna. xpew. my mistake.not yours.
*ayg maafkan abg* . . 

laporan cuaca EYCAARL RAHMAN >>>>

puas da mainkan perasaan ak?
xcukup kew syg ak slama ny?
xperlu nk tipu pasal hati dan perasaan.
dh lar.. ak da ckup fed up da ngn perangai.
kaki betina !
shit!

Tuesday, April 10, 2012

engkau penuh gaya.
walaupun x kaya.
bukan paras rupa yang aku pndg sahaja.
senyum mu menawan.menawan.
membuat hatiku tertawan.
tapi itu semua tidak boleh beri bahagia.bahagia
itu bukan segalanya..
~~ :))

Monday, April 9, 2012

laporan cuaca EYCAARL RAHMAN >>>>

serius.. kita rindu kat dia. kita rindu sgt nk tgk dy.nk msg ngn dy.tp maaf.kita xleh bsama ngn dy.kita xsuka cara dy. Assalamualaikum.bye

Thursday, April 5, 2012

i dont belong here. :'(

saya nk blik.. mksud entry saya kali nie ialah : I DONT BELONG HERE : larr. sejak saya dewasa. semua nya bermula dgn kisah cinta monyet. sejak saya mulakan libatkan diri dalam kisah : UDA DAN DARA : nie..
hidup saya x lagi tenteram. my : FAMILY : lah kan.. xsuka dlm penglibatan tersebut. sebab saya masih seorang pelajar. dulu saya x faham knapa? skang. bru saya faham. kisah percintaan : ZAMAN SEKOLAH : nie xdew mkna pape pun.
    
So. lepas jew : PMR : ayah saya. xmau lg jaga saya. dy mtk akak saya yg jagakan saya.. saya sedar itu salah saya. : result pmr saya teruk : 3A 4B 1C : ayah saya x puas hati ngn sikap saya yg xmcm akak2 n abg2 saya.. so, saya dpulaukan mereka. lama jugak saya menahan perasaan.. then, bermulalah kisah saya d sekolah baru : SMK PENAMBANG : ayah saya nk akak saya yg jagakan saya.. so, mkna nya saya mula tggal dgn akak sulung saya. tp lama saya xnak. puas saya merayu ngn family saya.. : SAYA XNAK ! : tp xde sorang pun yg hiraukan saya..

then : BERMULA LAH KEHIDUPAN PENUH PROTES : apa yg saya buat saya x hiraukan orang..blik sekolah jew kluar lepak ngn kawan.. saya buat ikut kepala jew.. smpai akak saya pening dgn prangai saya.. lupa nk cakap akak saya seorg cikgu kat sekolah baru saya tu. so, bila semua cikgu da bcakap pasal saya. hbgn saya dgn akak saya mula : RENGGANG : saya selalu kena mrah. tp saya pekakkan telinga jew.'

setahun kat sekolah tu. saya da x tahan. saya xjadi diri sendiri.. i kept going. tp xlama lpas tu.. saya pujuk family saya. nk blik : SMK KUALA KRAI : saya janji ngn diorg xbuat hal lg.. 
family saya setuju .saya tersangatlah gembira.. 

Then : BERMULALAH KEHIDUPAN YG RAJIN : hehe, mengada plak kita ny kan? huhu..
saya mtk nk duk asrama.. dlm fikiran saya cuma 1. saya nk buktikan kat family saya yg saya juga berguna..
: ANAK SOLEHAH : yew ke? Insyaallah.. saya perlukan masa utk berubah. saya xnk terlalu drastik terhadap diri sendri. ini : JANJI KITA TAW? :   

dipendekkan cerita. sbb da pnjg sgt .. : lpas spm. ayah saya suh saya keja ngn akak kat kL.. tu lar : KFC SRI MANJA : kerja pertama kali saya buat. akak saya ny restaurant manager kat situ..

bermulalah : KEHIDUPAN YG TENSION SGT : manusia ny jhat kan? xpenah pun nk byukur ngn ap yg ada.. xsuka. hari nie pun ak skit aty sgt ngn gergasi2 kat tmpat keja ak 2.. smpai ak gaduh ngn akak ak. jhat.. ak bnci sgt;.. ak benci sgt..

dh lar. mls ak nk ceritalagi.. panjang lebar tinggi semua dh ak luahkan..
ak penat sgt hidup ny.

k lar.. ASSALAMUALAIKUM.. xjwab dosa.. jwb awk bdak hodoh.. 
welk :p huhu   

Wednesday, April 4, 2012

laporan cuaca EYCAARL RAHMAN >>>>

i love u for a thousand year !! huhu.. xdew lh.. saje.. ny lh ape yg ak buat skang.. keja. kat mana? KFC TAMAN SRI MANJA, pj.. keja ak? just serving customer, taking order, packing.. hurm, cashier lew 2.
kdg2 best.. kdg2 myakitkan aty.. skang ak faham mksud tension kat tmpat keja =)) ..
byk yg ak xfaham pasal keja.. npew lh manusia2 kat tmpat keja baik dpan2 jew.. blkg ngumpat blik kat kita.. haha..
mklum lh.. jealous tu normal bg semua orang.. bayangkan lh. time ak kat tmpat lain dy ngumpat ak. time ak ngn dy. dy ngumpat org lain.. nsib lh. ak dpat kwn sehati sejiwa.. MIRA + AIN .. haha.. ak ny dia katakan lembab? dia ckap kat MIRA. hipokrit betul lar.. bengom kew ape.. ape kejadahnya ak ny dkatakn lembab?
uhhh.. thu lar senior.. ckp mlm pndg2 kak..  lau nk cter sal kfc ny.. byk sgt.. xtido  lew ak.. ak just nk lupakan soal hati jew. ak kecewa doe. =)). org ckp. xelok menangis mlm2.. ade ak kisah?

laporan cuaca EYCAARL RAHMAN >>>>

saya rasa mcm nk tggl jew dy.
nk.saya nk pergi. pergi jauh2 dri hati dy.
dh lar. cukup lh tu.saya da sakit sgt.
tens. n bye

Sunday, April 1, 2012

laporan cuaca EYCAARL RAHMAN >>>>

dh lar. kalu bleh sy mls nk semakkan fikiran. i play my part. n u also. sy nk jd org yg bjaya. ingat bjaya ep? bukan buang masa. terima kasih. sekian.