Thursday, April 5, 2012

i dont belong here. :'(

saya nk blik.. mksud entry saya kali nie ialah : I DONT BELONG HERE : larr. sejak saya dewasa. semua nya bermula dgn kisah cinta monyet. sejak saya mulakan libatkan diri dalam kisah : UDA DAN DARA : nie..
hidup saya x lagi tenteram. my : FAMILY : lah kan.. xsuka dlm penglibatan tersebut. sebab saya masih seorang pelajar. dulu saya x faham knapa? skang. bru saya faham. kisah percintaan : ZAMAN SEKOLAH : nie xdew mkna pape pun.
    
So. lepas jew : PMR : ayah saya. xmau lg jaga saya. dy mtk akak saya yg jagakan saya.. saya sedar itu salah saya. : result pmr saya teruk : 3A 4B 1C : ayah saya x puas hati ngn sikap saya yg xmcm akak2 n abg2 saya.. so, saya dpulaukan mereka. lama jugak saya menahan perasaan.. then, bermulalah kisah saya d sekolah baru : SMK PENAMBANG : ayah saya nk akak saya yg jagakan saya.. so, mkna nya saya mula tggal dgn akak sulung saya. tp lama saya xnak. puas saya merayu ngn family saya.. : SAYA XNAK ! : tp xde sorang pun yg hiraukan saya..

then : BERMULA LAH KEHIDUPAN PENUH PROTES : apa yg saya buat saya x hiraukan orang..blik sekolah jew kluar lepak ngn kawan.. saya buat ikut kepala jew.. smpai akak saya pening dgn prangai saya.. lupa nk cakap akak saya seorg cikgu kat sekolah baru saya tu. so, bila semua cikgu da bcakap pasal saya. hbgn saya dgn akak saya mula : RENGGANG : saya selalu kena mrah. tp saya pekakkan telinga jew.'

setahun kat sekolah tu. saya da x tahan. saya xjadi diri sendiri.. i kept going. tp xlama lpas tu.. saya pujuk family saya. nk blik : SMK KUALA KRAI : saya janji ngn diorg xbuat hal lg.. 
family saya setuju .saya tersangatlah gembira.. 

Then : BERMULALAH KEHIDUPAN YG RAJIN : hehe, mengada plak kita ny kan? huhu..
saya mtk nk duk asrama.. dlm fikiran saya cuma 1. saya nk buktikan kat family saya yg saya juga berguna..
: ANAK SOLEHAH : yew ke? Insyaallah.. saya perlukan masa utk berubah. saya xnk terlalu drastik terhadap diri sendri. ini : JANJI KITA TAW? :   

dipendekkan cerita. sbb da pnjg sgt .. : lpas spm. ayah saya suh saya keja ngn akak kat kL.. tu lar : KFC SRI MANJA : kerja pertama kali saya buat. akak saya ny restaurant manager kat situ..

bermulalah : KEHIDUPAN YG TENSION SGT : manusia ny jhat kan? xpenah pun nk byukur ngn ap yg ada.. xsuka. hari nie pun ak skit aty sgt ngn gergasi2 kat tmpat keja ak 2.. smpai ak gaduh ngn akak ak. jhat.. ak bnci sgt;.. ak benci sgt..

dh lar. mls ak nk ceritalagi.. panjang lebar tinggi semua dh ak luahkan..
ak penat sgt hidup ny.

k lar.. ASSALAMUALAIKUM.. xjwab dosa.. jwb awk bdak hodoh.. 
welk :p huhu